Volg ons op Facebook

Kies de kavel die bij u past

Op De Scheifelaar in Veghel kiest u zelf uw bouwkavel en hoe u deze wilt indelen. Dankzij het flexibele kavelplan met kavels die variëren van 500 tot 5.000 m² heeft u alle vrijheid. Zo kiest u altijd - al dan niet samen met uw wooncoach - de kavel die bij u past voor de realisatie van uw nieuwbouwwoning. Alle specifieke kenmerken per kavel, zoals prijs, erfgrenzen en bouwhoogtes, vindt u via de kavelpaspoorten hieronder.

Uw kavelprijs berekenen


De kavelprijs is Vrij Op Naam.
Dit is inclusief 21% btw, notariskosten en de kosten van de wooncoach.
Kiezen voor een nieuwbouwwoning op maat in plaats van zelf bouwen?
 Deelplan 2: Het Binnenhof, bouwkavels
voor vrijstaande woningen
Op deze bouwkavels vanaf 540 m² mag een nieuwbouwwoning gebouwd worden met een grote mate van vrijheid in materiaal en kleurgebruik. Een plan met eenheid, door de vorm van de bouwkavels en de oriëntatie op de groene ruimte van Het Binnenhof.


Meer informatie? Klik op de afbeeldingen!
 Deelplan 3: De Dorpsrand, bouwkavels
voor vrijstaande en twee-onder-een-kap
woningen

De vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen liggen op kavels vanaf 720 m², georiënteerd op de straat. De voortuinen hebben een variabele diepte. De nieuwbouwwoningen hebben bij voorkeur een tradionele opzet van één of twee bouwlagen met kap. Ze worden gebouwd uit traditionele, natuurlijke materialen als baksteen, hout en glas. Het wonen in De Dorpsrand symboliseert de overgang van wonen in het dorp naar wonen in landelijk gebied.


Meer informatie? Klik op de afbeeldingen!
 Deelplan 4: Landelijk Wonen, bouwkavels voor riant vrijstaande woningen
De woningen in dit deelplan worden gerealiseerd op percelen vanaf 900 m2. Bij landelijk wonen is er veel ruimt tussen de huizen. U hebt een grote tuin met veel privacy, die gunstig ligt op de zon. Bovendien hebt u de garantie op vrijstaand wonen; niemand mag op de erfgrens bouwen. U hebt zeer veel vrijheid in de keuze voor bouwstijl, kleuren en materialen. Ook de traditionele stijl (bijvoorbeeld boerderij, landelijk) is toegestaan.

       
Meer informatie? Klik op de afbeeldingen!
Landelijk Wonen met een dorps karakter aan Het Plein
Wilt u nog meer vrijheid om uw woonwensen in te vullen? Dan is wonen aan Het Plein een goede optie. U kiest zelf een architect en een kavel uit en bepaalt helemaal zelf hoe uw vrijstaande villa eruit ziet. U hebt een grote tuin op het zuiden, een weids uitzicht en veel privacy.

De villa’s in deze wijk worden gebouwd rondom een gezellig plein met bomen, struiken, een grasveld en een zitje. Dat geeft een knusse sfeer en een dorps karakter.

Perceelsoppervlak: vanaf 900 m²
Koopsom: vanaf € 284.500 v.o.n.
Zie prijslijst voor exacte prijzen
Landelijk Wonen aan De Boomgaard

Nog zo’n leuke optie om zelf te bouwen! De achterkant van uw tuin grenst aan een grote boomgaard, die u deelt met uw buren en daar bent u samen eigenaar van. Een heerlijke plek om te spelen, of om een boek te lezen in de schaduw van de bomen. Voor uw gevoel is uw tuin oneindig.

Ook hier kiest u zelf de kavel en architect en is er veel mogelijk qua bouwstijlen. U hebt een grote tuin met gunstige zonligging en geen directe achterburen, dus heel veel privacy.

Perceelsoppervlak: vanaf 900 m²
Koopsom: vanaf € 294.500 v.o.n.
Zie prijslijst voor exacte prijzen